Política 31/03/2015

Les despeses del Parlament: 320.000 euros per posar al dia els portàtils dels diputats

La resolució per permetre l'adquisició de 140 ordinadors per als càrrecs electes de la propera legislatura s'ha publicat aquest dimarts al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC)

Joan Serra
1 min
Parlament de Catalunya en una imatge d'arxiu / PERE VIRGILI

BarcelonaEl Parlament ha iniciat els treballs per preparar l'onzena legislatura de la cambra catalana. Tal com publica aquest dimarts el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), la Mesa del Parlament ha acordat convocar la licitació pública per adquirir 140 ordinadors portàtils, en règim de lloguer amb opció de compra, per facilitar la feina dels diputats. El cost de l'operació ascendeix a 320.000 euros. L'equip informàtic adquirit permetrà als diputats renovar els actuals dispositius d'oficina mòbil, que els permet treballar tant dins com fora de les dependències parlamentàries. El material és propietat de la cambra, que el cedeix als grups parlamentaris.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al DOGC d'avui hi consta una altra resolució de la Mesa del Parlament: la convocatòria de licitació pública per a la contractació d'un sistema de climatització i ventilació per al saló de sessions. La despesa per instal·lar aquest sistema té un cost de 181.500 euros.

stats