Política 29/05/2015

Una diputada del PP critica l'"autisme polític" de Rajoy i demana un nou lideratge per a la formació

Cayetana Álvarez de Toledo, també portaveu de la plataforma Libres e Iguales i responsable de l'àrea internacional de la FAES, relaciona l'"absència de projecte" del govern espanyol amb la "derrota devastadora" del partit el 24-M

Efe
1 min
Presentació del manifest unionista a Madrid

MadridLa diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo responsabilitza directament l'"autisme polític" de la direcció del partit i del govern espanyol de la "derrota devastadora" a les eleccions de diumenge passat i afirma, respecte a la candidatura de Mariano Rajoy a la reelecció, que "un nou PP necessita un nou lideratge".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un article publicat aquest divendres a l''Abc' sota el títol 'Amb tu i sense ell', Álvarez de Toledo, portaveu de la plataforma Libres e Iguales i responsable de l'àrea internacional de la FAES, es pregunta directament si és creïble que Rajoy pugui liderar la –al seu parer– imprescindible renovació del Partit Popular i si ha de ser el candidat a les eleccions generals. A més de demanar un nou lideratge per al partit, la diputada considera que "el futur d'una Espanya potent i moderna no és possible ni amb aquest PP ni sense el PP".

A diferència de la lectura de Rajoy dels resultats dels comicis autonòmics i municipals, Álvarez de Toledo afirma que "el problema del PP no és la comunicació sinó l'absència de projecte". No és la primera vegada que aquesta diputada es mostra crítica amb la direcció del partit i, així, després de les eleccions andaluses i els mals resultats del seu partit va publicar un altre article –en aquella ocasió, a 'El Mundo'– demanant de "rescatar la política".

stats