dret a decidir
Política 09/05/2013

Pere Navarro: "Dir que la consulta serà el 2014 és enganyar la gent"

En declaracions a Catalunya Ràdio, el primer secretari del PSC lamenta que "alguns mantinguin aquesta il·lusió" per "tapar altres problemes" i "treure'n un rèdit electoral"

Ara
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, està convençut que la consulta sobre l'autodeterminació de Catalunya encara es farà esperar. "Dir que la consulta serà el 2014 és enganyar la gent", ha dit Navarro en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', en què ha remarcat que "per fer-la bé" es necessita "molt de temps", i ha assegurat que "hi ha molta gent que ja sap que, tal com està el calendari, no és possible fer-la l'any que ve".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder dels socialistes catalans ha tornat a fer una crida al diàleg amb el govern espanyol i ha remarcat que no serà possible fer un referèndum legal amb la llei de consultes catalana. "No enganyem la gent", ha conclòs. Navarro també ha animat el president de la Generalitat, Artur Mas, a anar a Brussel·les, però "no a defensar el dret a decidir", sinó a dir que "amb les polítiques econòmiques actuals hi ha molts països europeus que no se'n sortiran".

Navarro ha lamentat que tinguem "un president derrotat" que "l'únic que diu és que, com que no tenim més marge d'actuació, hem de marxar". "No, el que hem de fer és lluitar", ha conclòs el líder del PSC.

stats