Política 25/05/2016

La protesta d'un grup de manifestants obliga Albiol a reclamar l'ajuda dels Mossos per abandonar un acte a Mataró

"Cap feixista impedirà que el PP expliqui el seu projecte", ha afirmat Albiol per respondre als manifestants que l'escridassaven. El líder popular ha hagut de demorar la seva sortida del Centre Cívic Espai Gatassa de Mataró

Efe
1 min
El líder del PP al Parlament, Xavier García Albiol

BarcelonaEl líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha necessitat l'ajuda dels Mossos d'Esquadra per abandonar un acte a Mataró després que un grup de manifestants intentessin impedir la sortida del dirigent. "Cap feixista impedirà que el PP expliqui el seu projecte", ha afirmat Albiol per respondre als manifestants, que han exhibit pancartes i han escridassat el dirigent popular. El líder del PP al Parlament havia mantingut una trobada aquesta tarda amb militants i simpatitzants del partit al Centre Cívic Espai Gatassa de Mataró, un acte al qual finalment no ha assistit el vicesecretari d'acció sectorial del PP, Javier Maroto, per problemes amb el vol que l'havia de portar a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat que l'acte ha transcorregut amb normalitat, quan Albiol volia abandonar l'edifici un grup de manifestants n'ha impedit la sortida del centre cívic, cosa que ha obligat diversos agents dels Mossos a intervenir-hi. Els agents han aconsellat al coordinador general del PP a Catalunya que esperés durant vint minuts a l'interior de l'edifici, segons han explicat a l'agència Efe fonts del partit. Albiol ha relatat els fets amb un vídeo de la xarxa social Periscope i també ha publicat missatges al seu compte de Twitter per denunciar els fets.

"He hagut de sortir protegit pels Mossos. Un grup de feixistes, que no tenen un altre nom, han intentat impedir la celebració d'un acte a Mataró. He hagut d'esperar uns 20 minuts perquè aquests personatges posaven en risc la meva sortida", ha assenyalat Albiol.

stats