Política 29/01/2015

El portaveu del PP afirma que Bárcenas viu un "deliri personal" i que la presó ha "afectat" l'extresorer

"Que un delinqüent m'insulti és un honor", apunta Rafael Hernando

Efe
1 min
El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, a Sevilla / EFE

BarcelonaEl portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha considerat aquest dijous que l'extresorer dels populars Luis Bárcenas està immers en un "deliri personal" i que la presó l'ha "afectat". Hernando s'ha referit a la situació de Bárcenas en una entrevista a Antena 3, en què li han preguntat per les acusacions que Bárcenas va fer contra ell. L'extresorer va acusar el portaveu popular d'haver-se arrossegat "com una serp" per arribar al càrrec i d'haver format part dels "nois que van intentar trair Mariano Rajoy". "Que un delinqüent m'insulti és un honor", ha apuntat Hernando davant d'aquestes acusacions i ha recalcat el seu suport al president del govern espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hernando s'ha referit també a les expectatives de Podem i ha afirmat que la formació de Pablo Iglesias s'està presentant com una força nova que parla malament de tot el món i mai ofereix explicacions sobre les coses que fan. "No he rebut a la meva vida una beca per no anar a treballar, Veneçuela no ens ha finançat per no fer res ni vaig de plató en plató", ha reflexionat Hernando, abans d'advertir que "la casta no és corrupció ni falta d'ètica, sinó un insult que han preparat per dir que els que han protagonitzat l'etapa política de més èxit a Espanya és gent menyspreable que està aprofitant-se del càrrec".

Sobre lavictòria de Syriza a Grècia, ha reclamat al nou govern d'Alexis Tsipras que iniciï mesures que aportin tranquil·litat als mercats, i respecte als paral·lelismes entre aquesta força política i Podem ha admès que s'assemblen, tot i que creu que els espanyols tindran "sentit comú" i elegiran "opcions moderades" per governar.

stats