Política 31/10/2014

Dimiteix un regidor del PP de Sant Quirze per l'actitud del partit davant del procés

David Sánchez, que deixa el càrrec i abandona el partit, denuncia el "silenci" i la "passivitat" davant la corrupció

Europa Press
1 min

Sant Quirze del VallèsEl regidor del PP a Sant Quirze del Vallès, David Sánchez, ha presentat la seva dimissió i ha abandonat el partit en disconformitat amb l'actitud del partit cap al procés sobiranista i per la "falta de comunicació" de la formació en els recents casos de corrupció que han esquitxat a alguns dels seus dirigents.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a Europa Press, Sánchez ha explicat que després de 18 anys al partit i 12 a l'ajuntament de la localitat, se sent "decebut per l'actitud i la forma de fer" de la direcció del PP espanyol. "No puc estar ni un minut més en un partit en el qual en lloc d'assumir responsabilitats i fer la vida més fàcil i còmoda als seus ciutadans fa del silenci i la passivitat davant els problemes els seus pilars", ha assenyalat. Per a Sánchez, el PP "ha incomplert la seva paraula i no ha estat capaç de donar una resposta adequada als problemes dels ciutadans quan han sorgit dificultats".

El regidor també ha criticat el canvi de rumb que, segons ell, ha experimentat la secció local del PP a Sant Quirze on, segons Sánchez, "s'han imposat les ordres de fora i s'ha menyspreat la tasca del regidor Jaume Cols", que s'ha descartat com cap de llista a les properes eleccions municipals.

Sánchez era responsable de les àrees d'Ocupació i Esports.

stats