POLÍTICA
Política 17/09/2011

Reagrupament estén la mà als nous líders d'ERC per formar una coalició pel 20-N

El partit liderat per Carretero diu que té "la convicció" que amb l'elecció d'Oriol Junqueras i Alfred Bosch s'aplana el camí per treballar "per a la plena sobirania de Catalunya mitjançant una coalició independentista a les properes eleccions al congrés espanyol"

Redacció
1 min

BarcelonaNomés saber-se els resultats de les primàries a Esquerra, Reagrupament ha fet públic un comunicat de premsa per estendre la mà a la nova direcció. El comunicat diu: "Reagrupament té la convicció que amb l'elecció d'Oriol Junqueras i Alfred Bosch s'aplana el camí per treballar amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per a la plena sobirania de Catalunya mitjançant una coalició independentista a les properes eleccions al congrés espanyol. Les converses mantingudes aquests últims dies amb el nou president d'ERC, Oriol Junqueras, així ho avalen".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La nota de la formació liderada per Joan Carretero afegeix: "Essent fidel als nostres principis, ens posem a disposició per buscar els punts de confluència entre Reagrupament Independentista i Esquerra per preparar una proposta electoral independentista de coalició per a les properes eleccions al congrés espanyol".

stats