Esports 15/07/2012

Messi: "Cesc em va dir que de petit es pensaven que jo era mut"

A.s.
2 min

BARCELONALeo Messi és el protagonista de l'últim número publicat de la revista hongaresa Képes Sport . Messi comenta: "Ara sóc més obert, ja no sóc tan tímid al vestidor com ho era a La Masia". En aquest punt, recorda una anècdota: "Cesc em va comentar que quan era petit em vestia en silenci i ells es pensaven que era mut". El golejador blaugrana també assegura que està "molt agraït" a Neymar pels elogis que li va dedicar -va dir que era "el millor del món"-. "Sempre és bonic quan ve d'un altre futbolista", afegeix l'argentí. Sobre l'actualitat blaugrana, Messi reitera: "Continuo pensant que Pep Guardiola va ser la millor aliança per aconseguir tots els nostres èxits". A més, assegura que "no" va mirar cap partit de l'Eurocopa malgrat que va "estar pendent de tots els resultats".

D'altra banda, Leo Messi i el seu entorn han demanat a l'AFA (Associació de Futbol Argentí) que un dels partits de la fase de classificació per al Mundial del Brasil 2014 es pugui jugar a Rosario, ciutat natal del crac del Barça. L'últim cop que l' albiceleste va jugar un partit a Rosario va ser el 2009, a petició de Diego Armando Maradona, seleccionador argentí llavors, i l'Argentina va perdre per 1-3 contra el Brasil.

Cuenca i Adriano

Per la seva banda, Isaac Cuenca va comentar ahir que està "content" perquè sap de primera mà que el nou entrenador del conjunt blaugrana, Tito Vilanova, no té intenció de prescindir dels seus serveis amb vista a la temporada que ve: "Cada entrenador és diferent. Cadascun vol un tipus de jugadors, però, de moment, Tito m'ha dit que compta amb mi", deia Cuenca ahir des d'Andorra, on es va desplaçar per participar en un campus d'estiu. Encara amb crosses, l'extrem blaugrana va dir: "El més important és recuperar-se bé del genoll. Espero estar com més aviat millor amb l'equip per poder ajudar i fer bons partits".

El representant d'Adriano Correia assegura que el futur del jugador brasiler és blaugrana. En declaracions a COMRàdio, Paulo Affonso va dir que les dues parts volen continuar treballant juntes i que fins i tot podrien començar a negociar una renovació del contracte, que s'acaba el 30 de juny del 2014.

stats