REVISTES
Mèdia 16/01/2013

'Valors', 100 números parlant "d'ètica assequible"

àlex Gutiérrez M.
2 min
Portada del número 100 de 'Valors'.

BARCELONA.La revista Valors celebra aquest mes de gener el seu número 100. L'acte oficial es farà el dia 22 i consistirà una conferència d'Àlex Rovira, autor de diversos llibres que permeten reflexionar sobre ètica i valors. Serà al Tecnocampus Mataró-Maresme, a la ciutat que va veure el naixement de la publicació i des de la qual s'ha convertit en una revista d'abast nacional i multiplataforma.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Tenim clar que els editors de revistes en paper hem de estar presents a la xarxa i a tots els canals possibles", explica Joan Salicrú, un dels dos directors de la publicació. "I això és vàlid tant per a les empreses com per a les associacions i representants del tercer sector". De fet, Valors és modèlica en això: promou un programa de ràdio a LaXarxa (l'antiga COM), va impulsar també un programa de televisió, té una web especialment activa i manté un ritme d'activitats elevat. A més es tracta d'una publicació no acadèmica, dedicada -en paraules de Salicrú- a "l'ètica assequible", que dóna pautes o elements de reflexió als seus lectors. "No és un tipus de revista gaire habitual al món", recorda.

En aquest número 100 es reflexiona sobre el sentit d'una publicació sobre els valors en un temps de canvi com aquest: "Si alguna cosa hem après durant aquests temps és que, de valors, en aquests moments n'hi ha més que mai. Valors vells, els de tota la vida, i valors nous, que s'han assenyalat més recentment. Que tenen els mateixos noms de tota la vida o d'altres. Però de valors, de referències ètiques, n'hi ha més que mai", explica l'editorial.

En aquest número 100 hi ha entrevistes a Victòria Camps i José Antonio Marina, i s'inclouen col·laboracions de Gregorio Luri, Francesc Amat i Ramón Radó.

stats