Societat 13/09/2013

Ana Botella, protagonista d'una campanya en defensa de les escoles oficials d'idiomes de Madrid

Han fet cartells amb fotografies de l'alcaldessa, del president del COE, Alejandro Blanco, i del president de la Comunitat, Ignacio González, amb el lema "Més necessàries que mai, per si en tenies cap dubte"

Efe
1 min

MadridLes imatges de l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, del president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, i del president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, han estat utilitzades en tres cartells reivindicatius per defensar la necessitat de les escoles oficials d'idiomes.

A la seu de l'Escola Oficial d'Idiomes, situada al carrer Jesús Mestre de Madrid, han aparegut penjats tres cartells en què apareixen Botella, González i Blanco i en què s'aposta per la importància de l'aprenentatge d'idiomes.

Els cartells no estan signats per cap institució o col·lectiu, i tots se situen a l'interior del recinte de l'Escola Oficial d'Idiomes, a les escales d'accés a la secretaria del centre.

En el primer, es veu Botella somrient durant el seu discurs de presentació de la candidatura de Madrid 2020 davant dels membres del Comitè Olímpic Internacional dissabte passat a Buenos Aires, amb l'expressió "No t'ho han explicat, tu mateix l'has escoltat", i a sobre el lema "Escoles oficials d'idiomes, més necessàries que mai, per si en tenies cap dubte".

En un segon cartell, es pot veure Botella, González i Blanco i una frase en anglès d'aquest últim amb errors gramaticals ("No listen the ask").

En l'últim cartell, hi figuren Botella i Blanco amb un epígraf que diu "Blanc i en ampolla" i el lema "Per poder comunicar, per vendre el teu producte i per no fer el ridícul".

stats