Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M'ESPERA

Carme Ruscalleda

Aquesta cuinera inquieta i innovadora, guardonada amb cinc estrelles Michelin, passarà l'estiu cuinant al seu restaurant

per a mi l'estiu és una època més de l'any. I des de ben petita l'he relacionat amb feina. Als inicis del Sant Pau l'estiu era una estació esperada perquè era quan teníem més volum de feina, i creixia l'equipament de sala i de cuina. Però ara, amb la trajectòria del restaurant, tot l'any és igual. Només tanquem les tres primeres setmanes de maig i de novembre. I per vacances tinc els compromisos. Al novembre marxo a Boston, Chicago i a Tòquio. A conèixer bé els establiments que hem obert, parlar amb els mitjans, i saludar aquell client que sempre confia en nosaltres. És una altra manera de treballar. Jo sempre dic que faig una vida poc recomanable, però tinc la sort de tenir salut i de divertir-me molt amb el que faig. Em considero de classe treballadora, però a més tinc un home embarcat en la meva manera de fer, i un equip de gent fantàstica i molt enrotllada. No podria portar-ho tot jo sola. M'agrada tocar moltes tecles i ho faig amb molta il·lusió. Els diumenges i dilluns fem descans setmanal i ho aprofito per escriure i enviar algunes receptes, o fer les entrevistes. També m'encarrego de decorar l'aparador del restaurant, que és la portada de la nostra web. Aquesta setmana és la festa major de Sant Jaume i he recreat l'envelat amb la lluna de fons. També hi he afegit una trompeta perquè el meu home és trompetista i tocarà amb el seu mestre a les festes. El meu estiu és molta feina per fer i moltíssimes ganes de fer-la.

Més continguts de