Societat 06/08/2011

Detenen 5 joves com a suposats autors de robatoris en pisos de la Costa Brava

Dos d'aquests detinguts són menors i robaven a Llafranc i a Calella de Palafrugell

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut a Palafrugell (Baix Empordà) cinc joves, dos d'ells menors, com a presumptes autors de robatoris que cometien a l'interior de pisos a Llafranc i Calella de Palafrugell, utilitzats com a segones residències pels seus propietaris. Les detencions dels presumptes lladres, que segons sembla van participar en vuit robatoris, es van produir entre el 25 de juliol i el 4 d'agost, segons ha informat avui la policia catalana, que no descarta noves detencions.

Els detinguts són Aaron L.A, de 21 anys, veí de Palafrugell amb antecedents, que va ingressar a la presó el 28 de juliol i al qual se li imputa un delicte de robatori amb força en domicili, així com Adrián R. L., de 24 anys, i Youness I., de 30, veïns de Palafrugell i La Bisbal d'Empordà, respectivament, acusats d'un delicte de receptació. La detenció dels dos menors d'edat com a presumptes autors de robatoris amb força va quedar sense efecte a l'espera que siguin citats per l'autoritat judicial competent.

La investigació sobre aquests robatoris es va iniciar el passat 15 de juny quan el responsable d'una comunitat de veïns d'un edifici de segones residències a Llafranc va denunciar que el jardiner de la finca s'havia trobat trencat el vidre de la porta d'entrada del recinte, i que sis pisos tenien les portes forçades.

Un dia abans d'aquests fets s'hi havia denunciat el robatori en un pis pròxim, que s'atribueix al mateix grup. De l'interior dels habitatges s'havien sostret diversos electrodomèstics, bicicletes, petites quantitats de diners, roba, ordinadors i altres objectes, part dels quals han pogut ser recuperats.

Durant la investigació, els Mossos també han imputat a aquest grup el robatori amb força d'un altre domicili a Calella de Palafrugell, d'on haurien robat tres bicicletes.

stats