crisi econòmica
Societat 30/05/2011

'Espanyistan', o com hem arribat a la crisi econòmica actual

Un clip animat del dibuixant de còmic Aleix Saló explica la gènesi de la crisi econòmica de forma satírica. El vídeo ha aconseguit més d'1,2 milions de vistes en 5 dies i s'ha convertit en el clip més vist i més compartit per usuaris de l'Estat espanyol a la xarxa

redacció
1 min

barcelonaEl jove il·lustrador català Aleix Saló està veient com la versió animada del seu còmic Espanyistan, aquest país se'n va a la merda, està esdevenint un èxit total a través de la xarxa.

La historieta fa una radiografia satírica en què es presenta la bombolla immobiliària com a principal motiu de la crisi econòmica actual.

El clip, penjat pel dibuixant a YouTube i al seu blog, ha aconseguit més d'1,2 milions de vistes en 5 dies i s'ha convertit en el vídeo més vist i més compartit per usuaris de l'Estat espanyol a la xarxa.

Aleix Saló va guanyar el premi la Tira Còmica Més Jove del programa Connecta't del Carnet Jove en l'edició del 2008 i les seves creacions han sigut acollides en diverses exposicions. Saló va presentar el seu còmic Fills dels 80. La generación bombolla en el 27è Saló Internacional del Còmic.

stats