SOCIETAT
Societat 28/01/2012

El Govern atribueix a la violència masclista la mort de la dona de Granollers

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, ha condemnat el crim. És la sisena víctima de violència de gènere d'aquest 2012

Ara
1 min

BarcelonaEl Govern ha condemnat aquest dissabte l'assassinat de la dona de Granollers i ha atribuït el crim a la violència de gènere. La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, ha rebutjat amb contundència la mort i ha expressat el condol a la família. És la sisena víctima mortal motivada per agressions masclistes d'aquest 2012. Gatell ha insistit en què les dones truquin al telèfon gratuït habilitat per atendre els casos de violència de gènere (900.900.120) o s'adrecin a algun dels 120 serveis municipals o comarcals d'informació i atenció a les dones (SIAD), que ofereixen atenció al territori.

La presidenta de l'Institut Català de les Dones ha afirmat que "els assassinats són la punta de l'iceberg que amaga una realitat molt àmplia i complexa de situacions quotidianes de patiment, sovint invisibles i cròniques, sobre les quals cal que obrim la mirada". Els Mossos d'Esquadra van trobar divendres al migdia el cos d'una dona de 51 anys, amb signes de violència, al seu domicili del carrer Àngel Guimerà de Granollers. Els agents van buscar durant tota la jornada el marit de la víctima.

stats