SOCIETAT
Societat 04/05/2011

Mor un noi de 26 anys en un xoc amb un autocar escolar a Tortosa

Sis alumnes han resultat ferits lleus. El conductor de l'autocar i una monitora també han resultat ferits. L'accident s'ha produït a la C-12, que ja ha quedat reoberta al trànsit

Acn
1 min
Punt on s'ha produït l'accident, a la carretera C-12 / ACN

BarcelonaUn veí de Tarragona de 26 anys que conduïa un turisme ha mort aquest dimecres al matí en un accident de trànsit amb un autocar escolar a la carretera C-12 de Tortosa, al quilòmetre 21. Entre els 42 alumnes, que es traslladaven a l'Institut de Roquetes des dels municipis de Xerta i Paüls, n'hi ha hagut sis que han resultat ferits, però lleus, segons les informacions del Servei Català del Trànsit. El conductor de l'autocar i una monitora també han patit ferides lleus. Tots ells han estat traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta. Els altres 25 nens, que han resultat il·lesos, han estat traslladats al CAP per fer-se una revisió.

La major part dels nens procedeixen de la localitat de Xerta. Fonts municipals han apuntat que els nens han pogut parlar per telèfon amb els seus pares i que tots es troben bé. Les mateixes fonts han explicat que el punt on s'ha produït l'accident és un tram de carretera ample en què, això no obstant, cal extremar la precaució, perquè als voltants existeixen diversos camins veïnals i de finques agrícoles amb incorporació a la carretera.

Cinc unitats del Servei d'Emergències Mèdiques s'han traslladat al lloc de l'accident. La carretera ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 10.30 h, moment en què s'ha donat pas alternatiu per un dels carrils. Cap a les 12 h del migdia, els dos carrils han quedat reoberts.

stats