Universitats
Societat 13/06/2012

Els Mossos custodien les proves de selectivitat al campus de la UAB

La universitat demana el suport policial després que una quarantena d'estudiants rebentin dues oficines financeres de la plaça Cívica. Els agents han identificat dues persones que els haurien increpat

Sònia Sánchez
1 min
Els Mossos, al campus de la UAB on es desenvolupen les proves de selectivitat. ACN

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra protegeixen des d'aquest migdia els edificis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) on s'estan realitzant les proves de selectivitat, segons han explicat fonts de la policia autonòmica.

Les mateixes fonts expliquen que els agents han estat requerits pels responsables de la universitat després que s'haguessin produït alguns aldarulls al campus. Poc després de les 12 del migdia, uns 45 estudiants han fet un cercavila i han destrossat dues oficines bancàries de la plaça Cívica del campus, segons expliquen fonts de la universitat. Fonts policials, han informat que els agents han identificat dos estudiants que els han "increpat" durant el desplegament, però que, de moment, no hi ha detinguts.

Amb tot, les proves de la selectivitat d'aquest matí s'han pogut dur a terme amb total normalitat i els accessos al campus no s'han vist afectats en cap moment, expliquen fonts del centre. Els exàmens d'accés a la universitat es reprendran a les 15 hores d'aquest dimecres amb les proves optatives de literatura castellana o tecnologia industrial.

stats