SOCIETAT
Societat 16/07/2011

Renfe suprimeix tres vagons d'un tren en plena 'operació sortida' i obliga els passatgers a anar drets

En el moment de sortir de Passeig Gràcia, el tren ja anava ple a vessar. La companyia ha argumentat que tenia i una avaria i ha preferit oferir el servei abans de suprimir-lo

Acn
1 min

BarcelonaRenfe ha suprimit tres vagons d'un tren de la línia Barcelona-Portbou a causa de l'avaria en un tren, segons ha informat la companyia ferroviària. El tren ha sortit a les 9.46 hores de l'estació de Sants i ho ha fet amb una composició simple, de manera que a l'estació del Passeig de Gràcia el comboi anava ple i els passatgers s'han hagut de quedar drets o bé asseguts al terra el dia que coincideix en l''operació sortida' de vacances de la segona quinzena de juliol. La companyia Renfe ha argumentat que s'ha preferit donar el servei abans que suprimir-lo i fer esperar els passatgers fins al pas del següent tren.

Una de les passatgeres, la Margarida Mallol, ha denunciat la falta de previsió de Renfe en un dia d'operació sortida de vacances en què els transports públics van plens. "Sembla mentida que això passi. Aquest tren surt de l'estació de Sants i a l'estació del Passeig de Gràcia ja va ple i la gent ha d'anar a Girona, Portbou o Llançà drets", ha assenyalat.

stats