Societat 12/01/2013

Tres detinguts per apunyalar a un jove al Port Olímpic de Barcelona

Els fets s'han produït durant una baralla entre dos grups de joves de matinada, però la víctima no està greu

Efe
1 min

BarcelonaTres homes han estat detinguts aquesta matinada a la zona d'oci del Port Olímpic de Barcelona per apunyalar un jove durant una baralla entre dos grups de persones que s'ha originat per causes que s'estan investigant.

Segons han informat a Efe fonts dels Mossos d'Esquadra, la baralla s'ha produït cap a les 6 de la matinada d'avui i han estat els vigilants dels locals d'oci els que han retingut els tres presumptes agressors fins a l'arribada dels agents policials.

Pel que sembla, la discussió entre dos grups de joves s'ha iniciat a l'interior d'un dels locals i la baralla s'ha desencadenat ja fora del local.

Els detinguts són dos joves de 20 anys, un espanyol i un francès, i un altre home de 31 anys també de nacionalitat espanyola, tots tres domiciliats a Barcelona, i estan acusats d'un delicte de lesions.

El ferit és un jove barceloní de 20 anys, d'origen marroquí, que està ingressat a l'Hospital del Mar, sense que el seu estat revesteixi gaire gravetat.

La policia investiga l'origen de la discussió i la baralla, en la qual almenys dos dels detinguts han esgrimit armes blanques.

stats