Societat 11/06/2011

La policia desallotja els 'indignats' concentrats davant l'Ajuntament de Madrid

Els antidisturbis han intervingut contra alguns membres del moviment del 15-M que protestaven durant la presa de possessió d'alcalde de Ruiz-Gallardón

Redacció
1 min

MADRIDLa policia ha desallotjat, aquest migdia, un grup d''indignats' que s'havien concentrat davant l'Ajuntament de Madrid per fer sentir el seu descontent durant la reelecció al càrrec de l'alcalde Alberto Ruiz-Gallardón (PP). Els antidisturbis han intervingut contra el grup de manifestants que taponaven, asseguts a terra, l'accés al garatge del consistori. Els agents han retirat algunes de les cassoles -que prèviament els manifestants havien fet servir en una sonora cassolada- de les persones que protestaven que, al seu torn, han respost amb crits d'"Aquestes són les nostres armes".

Centenars de persones del moviment 15-M s'havien concentrat a les portes de l'Ajuntament per participar a la cassolada de protesta, que també s'ha realitzat en d'altres ciutats durant les preses de possessió dels nous equips de govern. A Madrid, des de primera hora del matí, però, la policia ha tancat tots els accessos a la plaça de la Villa per impedir l'entrada dels manifestants i els indignats s'han dividit entre diversos punts propers al consistori. Una trentena s'han assegut davant de l'aparcament, punt que ha fet apujar la tensió i ha acabat amb la intervenció dels antidisturbis.

stats