MEDI AMBIENT
Societat 20/01/2011

Un hotel fet amb deixalles per denunciar l'abocament de residus al mar

L'artista alemany, Ha Schult, edifica un hotel fet amb deixalles a Madrid. Ha volgut denunciar que si continuem llançant deixalles al mar acabarem vivint entre residus

Efe
1 min
Hotel deixalles

MadridL'artista alemany, Ha Schult, ha aixecat un hotel fet amb plàstics, làmpades trencades, llibres vells i sabates destrossades per protestar en contra de "l'abocador en què estem convertint els nostres mars". Ho ha fet coincidint amb Fitur i amb el suport del programa internacional Banderes Blaves i d'iniciativa ambiental de la cervesera Coronita per demostrar-nos com seran les vacances del futur si continuem fent servir el mar com a dipòsit de residus.

El material l'ha recollit a platges d'Espanya, Itàlia, França i Bèlgica i abans d'instal·lar-lo a la Plaça de Callao, a Madrid, va passar per Roma. L'hotel es pot visitar i fins i tot s'hi pot passar la nit en una de les cinc habitacions disponibles. Schult ja havia intentat remoure consciències amb Trash Men, figures humanes a mida real fetes amb escombraries que va instal·lar a llocs tan emblemàtics com la Gran Muralla o la Plaça Roja.

stats