Societat 24/06/2013

La dona que va llençar el seu nadó pel celobert diu que no tenia diners per avortar

La dona, de 26 anys, passarà aquest dimarts a disposició judicial

Agències
1 min

AlacantLa dona de 26 anys detinguda aquest dissabte davant la sospita que va llençar el seu nadó pel celobert, en el forat on conflueixen els desguassos d'un edifici a Alacant, passarà aquest dimarts a disposició judicial, segons han informat a Efe fonts policials. La dona, que va ser arrestada poc després que el seu nadó fos rescatat amb vida per un equip de bombers, serà traslladada a primera hora del matí al palau de justícia de la ciutat.

Els efectius policials van detenir la dona per un presumpte delicte de temptativa d'assassinat després que presumptament llencés pel celobert d'un edifici el seu nadó, d'unes 40 hores de vida. Els bombers van arribar a l'edifici alertats per un veí, que va creure que hi havia un gat colgat. El nadó, embolicat amb teles i bosses de plàstic i que encara tenia el cordó umbilical, va ser rescatat amb vida del respirador per on passen els tubs d'aigua de l'edifici. Tot i patir algunes fractures, el nadó, un nen de 2,1 quilos ingressat a la unitat de cures intensives de l'Hospital d'Alacant, presenta un estat estable dins la gravetat, i no es pateix per la seva vida.

La dona detinguda ha reconegut els fets i ha explicat als agents que no desitjava tenir el bebè però que no disposava de diners per avortar. La policia ha practicat diligències d'investigació per determinar com es van produir els fets i si la dona va llençar el nen sola o si hi va intervenir una altra persona.

stats