1 min
CEPS FARCITS
Del llibre 'La cuina dels bolets' (ARA Llibres), de Sergi de Meià
Ingredients per a quatre persones:
- 4 ceps, dels quals haurem separat els caps dels peus
- Pa de pagès tallat a dauets
- 8 escalunyes picades
- 2 grans d’all de Belltall picats
- 50g de mantega del Cadí
- 20g de julivert picat
- Sal de Gerri de la Sal
- Pebre blanc
Piqueu els peus dels ceps ben menuts i barregeu-los amb els altres ingredients fins a formar una pasta.
Poseu-la a sobre dels caps en una safata de forn i gratineu-los fins que quedin ben daurats i cruixents.
Serviu-los calents i amb un bon vi d’alta muntanya.
BIQUINI DE CAMAGROCS, PERNIL IBÈRIC i FORMATGE CASA MATEU
Ingredients per a quatre persones:
- 2 llesques de pa de motlle
- 20 g de mantega del Cadí a punt de pomada
- 60 g de pernil ibèric tallat finet
- 50 g de camagrocs nets i tallats petits
- 40 g de formatge tou de Casa Mateu
Poseu tots els ingredients entre dues llesques i coeu-ho en una paella, una planxa o bé una sandvitxera.