Especials 26/10/2015

Dues receptes per provar

Ceps farcits i Biquini de camagrocs. Us hi atreviu?

1 min
Tomeu Sala

CEPS FARCITS

Del llibre 'La cuina dels bolets' (ARA Llibres), de Sergi de Meià

Ingredients per a quatre persones:

  • 4 ceps, dels quals haurem separat els caps dels peus
  • Pa de pagès tallat a dauets
  • 8 escalunyes picades
  • 2 grans d’all de Belltall picats
  • 50g de mantega del Cadí
  • 20g de julivert picat
  • Sal de Gerri de la Sal
  • Pebre blanc

Piqueu els peus dels ceps ben menuts i barregeu-los amb els altres ingredients fins a formar una pasta.

Poseu-la a sobre dels caps en una safata de forn i gratineu-los fins que quedin ben daurats i cruixents.

Serviu-los calents i amb un bon vi d’alta muntanya.

BIQUINI DE CAMAGROCS, PERNIL IBÈRIC i FORMATGE CASA MATEU

Ingredients per a quatre persones:

  • 2 llesques de pa de motlle
  • 20 g de mantega del Cadí a punt de pomada
  • 60 g de pernil ibèric tallat finet
  • 50 g de camagrocs nets i tallats petits
  • 40 g de formatge tou de Casa Mateu

Poseu tots els ingredients entre dues llesques i coeu-ho en una paella, una planxa o bé una sandvitxera.

stats