Els Manaments 11/07/2023

Campanya sobre campanya

2 min
Rubén Viñuales celebrant la victòria a les eleccions muncipals

El ciutadà socialista Rubén Viñuales ha trucat a Míster Handsom a la Moncloa. Si ha estat tan fàcil arribar a alcalde del Circ de la Font de Tarragona, no deu ser tan complicat seure a la presidència del govern. A Sánchez li ha fet gràcia la proposta. No és tan guapo i alt com ell, però és jove. Ha tret la calculadora màgica i ha tirat amb la Vespino cap a la Sarsuela.

A mig desmuntar les meses electorals, mentre escombraven, ha sonat el mòbil de la Paqui, la dona de la neteja. "Atureu-vos, hem de tornar a muntar la paradeta!". Després ha cridat: "On són les urnes?" i s'ha quedat badant. Li sonava d'alguna cosa aquella frase. Totes les seus dels partits han anat a les escombraries a recuperar els entrepans que van sobrar. I els de la Junta Electoral s'han posat a treballar de nou. Aquesta vegada en el que tenen competències. Pedro estarà molt ocupat i probablement deixaria en mans del Viñuales la candidatura. Normal, li ve l'ull de poll Puigdemont, la presidència grossa i el capritx de l'OTAN. Si ja patíeu hidrocele, ara agafareu el covid 23-J. El primer que m'ha vingut al cap és aquella nadala, Campaña sobre campaña. Aquests torrons es paguen dels impostos, però no ens els mengem nosaltres.

Podem fer la declaració de la renda des de casa amb l'ordinador i el DNI, fer una transferència de deu mil euros amb una contrasenya 12345, o ens pot casar l’alcalde de Tinder, però res de votar. Milers de persones humanes han de deixar la feina per agafar un regle i un retolador per ratllar noms i agafar paperets, com si tinguessin cinc anys. Si a Suïssa, que voten cada vegada que van a comprar el pa, hi hagués aquest sistema arcaic, la gent viuria en uns barracons al costat de la seu electoral. És estrany que no et facin enviar una postal amb segell del preparao, com a Saber y ganar. Prepareu-vos per veure nens al Facebook el dia de reflexió, debats inútils i sondejos de fumats per la tele que diuen que a Olot guanyarà el Partido Andalucista. Rubén, si arribes a la Moncloa, recorda que necessitaràs un Iceta. Soc de Jerez i hi entenc de toros.

stats