El nou nan petit de la Colla Jove de Vilafranca fa el seu primer ball diumenge a Cal Peitabí

La Colla Jove de Vilafranca presentarà aquest proper diumenge un nou nan petit en motiu del seu 5è aniversari a la Diada del Local Cal Peitabí

El proper diumenge dia 12 a les 12h la Colla Jove farà la presentació del seu nou nan casteller, una donació encarregada i sufragada pel Consell Jove, un organisme consultiu intern que agrupa els fundadors, ex-presidents i ex-caps de colla de la colla castellera. 

El Consell Jove, d’acord amb el Consell de la Festa Major i el vistiplau de la Junta directiva de la Colla,  ha decidit cedir el nou nan casteller a la Festa Major dels Petits per a que sigui ballat pels nens de la vila amb la resta de nans infantils cada 1 de setembre dins els actes de la Festa Major de Vilafranca. Així mateix, la Colla Jove espera fer-lo ballar en alguna festa especial de la colla.

El nan casteller ha estat encarregat a en Gerard Fernàndes, artesà del taller vilafranquí EncartroNats, que es dedica a la reproducció d’imatgeria festiva i popular en cartró-pedra; i serà presentat dins els actes del 5è aniversari de la Jove a la segona Diada Castellera del Local Cal Peitabí, diada que commemora també el primer aniversari del seu local d’assaig. 

La Colla Jove de Vilafranca estarà acompanyada en aquesta diada pels Castellers de Les Roquetes, els Encantats de Begues i els Nyerros de la Plana, i la diada anirà seguida d’un dinar popular a càrrec de la colla.