Castells

Barcelona torna a ser de 9

Els Castellers de Barcelona recuperen els castells de nou després de cinc anys

2 min
4d9f dels Castellers de Barcelona

Els Castellers de Barcelona s’han afegit al grup de colles que han fet un castell de nou enguany descarregant el 4 de 9 amb folre al primer intent de la temporada. Els vermells recuperen els nou pisos, després que el seu darrer fos en el Concurs de Castells del 2018. També han fet un altre 2 de 8 amb folre i el 3 de 8.

Els barcelonins han compartit plaça amb uns Minyons de Terrassa que segueixen preparant la seva Diada i que han completat el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre, tres castells que pretenen pujar un pis el dia 19. Per la seva banda, els Castellers de la Vila de Gràcia han fet la clàssica de 8 i els Castellers de Sabadell el 4 de 8.

Final rodó per als Capgrossos

Els Capgrossos de Mataró han arrodonit la seva gran temporada amb la tripleta màgica, a la qual finalment no han afegit el 9 de 8. El bon any dels mataronins es plasma amb dos castells de gamma extra i tretze bàsics de nou sense cap caiguda.

A la capital del Maresme també hi han actuat els Moixiganguers d’Igualada, que han rebaixat les marxes i han tingut els bàsics de vuit com a millors castells. Els Castellers de Lleida, en canvi, no han pogut amb el 4 de 8, que han desmuntat.

Valls tanca temporada

Les dues colles de Valls han fet la tradicional darrera actuació a Vila-rodona, on tant la Joves com la Vella han conclòs l’any amb els bàsics de 8 i el pilar de 6. Els Xiquets de Tarragona també han fet el 3 i 4 de 8 a Altafulla com a últim compromís, on la colla local ha carregat el 2 de 7.

Els Castellers de Terrassa han completat la seva millor actuació de l’any, repetint el 4 de 8 i fent el primer 2 de 7 des del 2019.

stats