Ara Castells 24/05/2015

Els Carallots segellen la primera jornada amb tres castells de set pisos

La formació del Baix Llobregat ha estrenat l'estructura del tres de set amb agulla en la diada del seu segon aniversari

Efren Garcia
2 min
Els 'Carallots' s'apunten el primer tres de set amb agulla del seu historial. AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DELS HORTS

BarcelonaEls Castellers de Sant Vicenç dels Horts han aconseguit descarregar en la diada del seu aniversari el primer tres de set amb agulla de la seva història. Si bé els Carallots ja comptaven amb el quatre de set amb agulla entre les estructures que han completat en alguna ocasió, encara no havien aconseguit reunir tres castells de set pisos en una mateixa jornada. La d'avui, doncs, ha estat la millor actuació de la seva curta història i així ho han volgut celebrar.

La formació del Baix Llobregat ha començat la seva actuació desmuntant el tres de set però ha redreçat la situació sumant el quatre i el primer tres de set amb agulla del seu historial. En ronda de repetició ha arribat el tercer castell de set pisos de la jornada, el tres, que en el segon intent sí que ha arribat a bon port. Tot i l'estrena del tres amb agulla, els Carallots ja comptaven amb els galons de la gamma alta de set. El mes de juliol de l'any passat havien descarregat el seu primer quatre de set amb agulla i s'havien quedat a punt de segellar una diada amb tres castells de set. En aquella ocasió, però, després de descarregar el quatre de set amb agulla van fer llenya del tres de set i, tot i sumar el quatre, en un segon intent van tornar a desmuntar el tres.

Avui els de Sant Vicenç han estat acompanyats dels Castellers d'Esparreguera i de la Colla Castellera Jove de Barcelona. Els del Baix Llobregat han començat l'actuació amb mal peu, ja que el seu pilar d'entrada a plaça ha fet llenya. Han hagut de desmuntar el quatre de set amb agulla i posteriorment el tres. Al final han capgirat l'actuació en completar el quatre de set i el quatre amb agulla en un segon intent. Els barcelonins han optat per les dues estructures bàsiques de set i les han acompanyat d'un set de sis que s'ha celebrat amb crits que demanaven un pis més.

Castellers d'Esparreguera: P4cam c, P4, id 4d7a, id 3d7, 4d7, 4d7a, P4, P4

Castellers de Sant Vicenç dels Horts: P4cam, id 3d7, 4d7, 3d7a, 3d7, P5, P5

Colla Castellera Jove de Barcelona: P4, P4, 4d7, 3d7, 7d6, P4, P4

stats