Ara Castells 08/05/2018

Els Castellers de Cornellà obren una campanya de micromecenatge per equipar el nou local

Els de la camisa lila es desplaçaran a una antiga nau cedida per l’Ajuntament

Ara
1 min
Nou local dels Castellers de Cornellà

BarcelonaAquest 2018, finalment, els Castellers de Cornellà podran disposar d'un local propi gràcies a una antiga nau cedida i rehabilitada per l'Ajuntament. A més, és a prop del seu actual local. Fins ara els del Baix Llobregat disposaven d'una petita nau, però en la qual només podien estar-s'hi durant cinc anys abans de trobar un local millor. D'aquesta forma els cornellanencs esperen inaugurar la nova seu a la tardor, quan celebraran el 27è aniversari.

Campanya de micromecenatge

Tot i la cessió de l'Ajuntament, els Castellers de Cornellà hauran d'equipar l'espai amb material d'assaig com la xarxa, les espatlleres, el mobiliari... És per això que a partir del 19 de maig obriran un Verkami amb què, durant quaranta dies, intentaran recaptar 3.500 €.

Al llarg d'aquests dies els Castellers de Cornellà buscaran el suport econòmic amb el lema 'Ajuda'ns a fer realitat un somni'. Alhora, l'arrencada de la campanya l'acompanyaran amb un vermut musical que faran el mateix dissabte al migdia a la plaça dels Enamorats (al costat de l'Ajuntament).

Inici de temporada

Castellerament, els de la camisa lila han començat la temporada apujant una mica el nivell respecte de l'any anterior. D'aquesta forma els Castellers de Cornellà ja sumen set castells de set, entre els quals hi ha dos 3d7a, i en canvi el 2017 van arribar a mitjans de maig.

Aquest diumenge actuaran a Baó juntament amb els Castellers de l'Alt Maresme i els Castellers del Riberal, amb motiu del festival de la cultura catalana.

stats