Ara Castells 07/10/2017

Els Castellers de Sarrià tornen a plaça en una diada d'alt voltatge

La formació barcelonina actuarà en la diada castellera de la festa major del districte

Efren Garcia
1 min
Els Castellers de Sarrià tornaran a actuar a la plaça del Consell de la Vila

BarcelonaAquest diumenge Barcelona acollirà una de les diades interessants del cap de setmana casteller. La plaça del Consell de la Vila, a Sarrià, acollirà tres formacions que ja han assolit enguany castells de la gamma de nou en una diada de festa major molt especial. Si bé la jornada espera grans resultats tècnics, també cal destacar la reestrena en societat dels Castellers de Sarrià després de la seva refundació. La cita servirà per posar al mapa casteller una setena colla a la ciutat de Barcelona i superar així el seu propi rècord de formacions en una sola localitat.

Els Castellers de Sarrià, actualment colla en formació acollida per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, tornaran a compartir plaça amb els Castellers de Barcelona, una de les formacions que van estar presents en la seva última actuació, el 2 d'octubre del 2004. Els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Sabadell arrodoniran el cartell.

Després que els Castellers de la Vila de Gràcia completessin el seu primer quatre de nou amb folre en la diada de la Mercè i amb uns Castellers de Sabadell que se senten colla gran amb totes les de la llei, la diada promet estructures de la gamma alta de vuit i la de nou. Els Castellers de Barcelona podrien aprofitar la cita per intentar fer un pas endavant i portar a plaça el primer castell de dificultat superior al tres i al quatre de nou folrat. Els de la camisa vermella han treballat el nou de vuit amb intensitat en els últims assajos i miren al futur amb una altra estructura del màxim nivell, el cinc de nou amb folre.

stats