Microsites 14/06/2015

Colau felicita els Castellers de Barcelona pel seu 46è aniversari

La nova alcaldessa de la ciutat comtal ha presidit avui la diada castellera que he tingut lloc a la plaça de Sant Jaume

Ara
1 min
Ada Colau segueix la diada castellera des del balcó de l'ajuntament / CELIA ATSET

BarcelonaNomés un dia després de la seva investidura com alcaldessa de Barcelona, Ada Colau ha tingut avui el seu primer contacte oficial amb el món casteller. La líder de Barcelona en Comú, ha assistit a la diada del 46è aniversari dels Castellers de Barcelona i ha pogut recollir l'enxaneta de la formació degana de la ciutat després del tradicional pilar de cinc al balcó de l'ajuntament.

La imatge de Colau s'ha pogut veure de forma puntual durant l'inici de l'actuació al balcó del consistori. La nova alcaldessa ha volgut aprofitar l'oportunitat per felicitar els Castellers de Barcelona en un missatge al seu perfil de Twitter en el que ha desitjat que els valors del fet casteller els acompanyin durant tot el seu mandat.

Els Castellers de Barcelona, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell han entrat a la plaça de Sant Jaume caminant els seus respectius pilars de quatre. Abans d'iniciar la diada castellera, els barcelonins han portat el seu pilar de cinc al balcó, moment en el què Ada Colau ha pogut recollir l'enxaneta després que l'hissessin des de l'estructura. La nova alcaldessa ha volgut immortalitzar el moment i ha il·lustrat la seva felicitació als castellers amb la imatge zenital de l'espadat.

stats