Ara Castells 15/06/2016

La Colla Castellera de La Bisbal del Penedès celebra diumenge la Diada d’apadrinament

El passat cap de setmana han presentat l’actuació amb la presència dels padrins, els Nois de la Torre i els Xicots de Vilafranca

Ara
1 min

BarcelonaAquest diumenge, 19 de juny, els bisbalencs tenen una cita a la Plaça Major. La colla local, els Bous, han convocat una diada castellera important, la d’apadrinament. Una actuació amb els seus padrins, els Nois de la Torre i els Xicots de Vilafranca, que també els van acompanyar a la presentació. Durant l’acte es va presentar el cartell de la diada, fet per dissenyadors bisbalencs i el cap de colla dels Bous, el Joan Vallès, va aprofitar per parlar sobre la situació de la colla i els objectius de la temporada.

La Colla Castellera de La Bisbal del Penedès celebra diumenge la Diada d’apadrinament

Per Vallès, l’objectiu principal és la consolidació dels castells de 6 pisos, de tota la gamma, i intentar fer el salt als castells de 7. En aquest sentit, apuntava que les proves del 3 de 7 estan anant molt bé i podrien estrenar-lo el 15 d’agost, en la diada de la Festa Major. Amb la mirada posada a final d’any, somien amb el pilar de 5 aixecat per sota per acabar amb el pilar de 6. De moment, la colla ja ha afegit el 3 de 6 amb l’agulla, que no havien provat l’any passat, al seu palmarès i convoquen a tots els bisbalencs als assajos per tancar una temporada plena d’èxits castellers. Diumenge serà una bona moment per mesurar l’estat de forma dels Bous.

stats