Microsites 11/07/2017

L'incendi d'uns contenidors afecta el local dels Castellers de Badalona

Un acte de vandalisme ha cremat part de la façana de la seu de la colla micaco, que demanarà que es reubiquin els contenidors

Efren Garcia
1 min
Un incendi afecta la façana del local dels Castellers de Badalona

BadalonaAquest matí el local social i d'assaig dels Castellers de Badalona, ubicat al carrer Font i Escolà, s'ha vist afectat per l'incendi de diversos contenidors ubicats a la façana de l'edifici. Si bé les flames han arribat a l'interior de la seu de la colla micaco, la Guàrdia Urbana i els Bombers han confirmat que l'estructura de la façana no es troba afectada, més enllà de diverses finestres que s'han trencat amb la calor i la porta de fusta de l'accés posterior. No és pas el primer cop que una bretolada d'aquest tipus afecta el local dels badalonins, per això el seu president ha afirmat que demanarà a l'Ajuntament que ubiqui els contenidors en un altre emplaçament.

Dos dies després que la formació finalitzés la darrera actuació del primer tram de temporada, els ha tocat tornar-se a posar a treballar per arreglar els desperfectes ocasionats pel petit incendi. Eduardo Valdenebro, president de l'entitat, ha informat que “només s'ha vist afectada una sala d'intendència i part del cablejat de la il·luminació del pati d'assaig”, que es trobava a tocar de la paret exterior. Aquest no és el primer acte de vandalisme que pateix de forma indirecta la colla castellera, ja que el conjunt de contenidors col·locat a la façana del seu local ha estat incendiat en altres ocasions. “En breu demanarem a l'Ajuntament el canvi de lloc dels contenidors per evitar que una situació com aquesta torni a succeir”, afirma Valdenebro.

La colla ha aturat la seva activitat fins al mes d'agost, quan tindrà lloc la festa major de la ciutat i començaran els assajos que desplaçaran, com cada any, al passeig marítim.

stats