Microsites 20/11/2018

La Jove de Barcelona presenta el mocador 'Castells amb orgull' en defensa dels drets LGTBI

El preu serà de 8 euros, fixat per cobrir despeses i destinar-ne 1 al Casal Lambda

Ara
1 min
La Jove de Barcelona presenta el mocador 'castells amb orgull' per la defensa dels drets LGTBI

BarcelonaAquest divendres, 23 de novembre, a les 18.30, la Colla Castellera Jove de Barcelona presentarà a la seu del Casal Lambda el mocador 'Castells amb orgull', com a proposta transversal en defensa dels drets LGTBI i amb l'objectiu de fomentar l'esperit inclusiu de les colles castelleres. El mocador no tindrà cap logo o referència a la colla.

El preu serà de 8 euros, fixat per cobrir despeses i poder-ne destinar 1 íntegrament al Casal Lambda, entitat amb més de 40 anys en defensa d'aquest col·lectiu. El mocador estarà disponible al local i a la paradeta de la colla, i pròximament a la seva pàgina web.

La iniciativa s'emmarca en una línia de treball que la colla barcelonina ha desenvolupat en aquest àmbit, en què es destaca la xerrada 'L'homosexualitat al món casteller: el cas de la Colla Castellera Jove de Barcelona', el pilar contra l'homofòbia en el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la col·laboració amb la revista 'InfoGai' amb l'article 'Homosexualitat i món casteller', com també ser la primera colla castellera a categoritzar-se com a 'gay friendly' i a participar en la taula LGBTI+ del districte de Sant Andreu. La colla, a més, s'ha inclòs en la comissió d'equitat de la CCCC que s'ha creat amb l'objectiu, entre d'altres, de lluitar contra el masclisme, l'homofòbia i el racisme al món casteller de manera transversal.

stats