Ara Castells 04/06/2017

La Colla Jove Xiquets de Tarragona també es posa en marxa

La diada del local de la formació tarragonina va ser l'escenari perfecte per a l'estrena del 3 de 9 amb folre

Efren Garcia
2 min
La Colla Jove Xiquets de Tarragona descarrega el seu primer 3d9f de l'any a la diada del seu local

BarcelonaAmb tres colles alçant castells de 9 pisos, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa, i amb l'anunci dels Capgrossos de cara la seva diada d'aniversari, la Colla Jove Xiquets de Tarragona no ha volgut endarrerir més l'estrena dels grans castells i aquest cap de setmana ha decidit apuntar-se al carro descarregant el seu primer 3 de 9 amb folre de l'any.

La diada del seu local va ser l'escenari perfecte per a l'estrena i va comptar amb la companyia de tres formacions amigues: els Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Terrassa i els Nois de la Torre.

La Jove segueix fent passos endavant però, després de fer llenya dos cops del 4 de 8 amb agulla, ara ho fa amb peus de plom. Els tarragonins van optar aquest dissabte per començar l'actuació amb el cinquè 5 de 8 de l'any. Després de descarregar el 3 de 9 amb folre, van aixecar el peu de l'accelerador i van dedicar la seva tercera ronda a treballar de cara al futur descarregant el 4 de 8.

Els Bordegassos de Vilanova van poder celebrar el primer 2 de 7 de la temporada a Tarragona i el van acompanyar del 5 de 7 i d'un 4 que ja té els ulls posats en el de 8 pisos. Els Castellers de Terrassa van tenir en el 5 de 7 la seva millor construcció i van completar la diada amb els dos castells bàsics de 7, construccions que també aviat podrien alçar un pis. La quarta colla d'aquest dissabte va ser la dels Nois de la Torre. Els de la camisa blau cel segueixen fent rodant els castells de 7 pisos de cara a l'estrena de la gamma alta.

Colla Jove Xiquets de Tarragona: 5d8, 3d9f, 4d8, P6

Bordegassos de Vilanova: 2d7, 5d7, 4d7, P5, 3 P4

Castellers de Terrassa: 3d7, 5d7, 4d7, P5

Nois de la Torre: 3d7, 4d7, 4d6a, P5

stats