Ara Castells 24/08/2018

La Joves de Valls la vol fer grossa a Igualada

Els vallencs anuncien el 2d8sf, mentre que els Xiquets de Reus i els Moixiganguers preparen un programa de màxims

Guillem Andrés
2 min
2d9fm carregat de la Joves de Valls l'any passat a Igualada

BarcelonaDesprés que l'any passat la Joves de Valls coronés les primeres manilles que s'havien vist mai a Igualada, per enguany també s'espera una actuació de gran nivell. Vallencs i Xiquets de Reus volen recollir la feina feta aquest juliol i agost, mentre que per als Moixiganguers d'Igualada és tot just la segona actuació després de les vacances però també hi arriben amb un programa ambiciós.

La Joves de Valls ha aconseguit un tresor amb el 2d8sf i el que semblava que havia de ser un castell reservat a grans actuacions s'ha convertit en un gran valor al llarg de l'agost. És per això que el dos sense folre es tornarà a veure de vermell a Igualada, i hi ha ganes de sumar-hi un altre castell de gamma extra. El que té més números de veure's a la cita abans de Sant Fèlix és el 5d9f, tot i que el cap de colla dels vallencs, Francesc Ramón, no descarta que s'acabin decantant pel 2d9fm. D'aquesta manera la Joves busca una actuació completa de primer nivell després d'haver-se quedat a mitges a Firagost i la Bisbal.

Després de l'estrena del 5d8 la setmana passada a Gràcia, els Xiquets de Reus en podrien sumar una altra aquest cap de setmana. L'últim assaig d'aquest divendres, per tant, serà decisiu a l'hora de portar el 3d9f diumenge a plaça o no. De totes maneres, el cap de colla dels reusencs, Antoni Rull, assegura que, si no el porten aquesta setmana, ho farien la que ve a Cambrils. Els altres castells del programa són el 5d8 i el 2d8f, mentre que també es veuria un altre castell bàsic de nou si aparquen el tres folrat.

Els Moixiganguers d'Igualada també apostaran fort per la seva festa major i ho faran amb l'objectiu d'estrenar el 5d8, que acompanyaran del 2d8f i el 3d8. Després d'acumular cinc tripletes de vuit enguany, els morats volen sumar-hi la 'catedral' i preparar l'assalt al 3d9f en aquest tram final de temporada.

stats