Castells

Minyons i Barcelona mantenen el llistó dels 9 pisos

Malves i vermells descarreguen el 4 de 9 amb folre

1 min
4d9f dels Castellers de Barcelona

Els Minyons de Terrassa es troben en plena preparació de la seva diada i aquest diumenge, a més de descarregar el 4 de 9 amb folre, han seguit posant a to el 5 de 8 i el 2 de 8, castells que esperen pujar un pis aquest diumenge que ve.

Juntament amb els malves, Castellers de Sants i Castellers de Sant Cugat han completat els dos bàsics de 8, al qual els barcelonins han afegit el 7 de 7 i els vallesans el 2 de 7.

Barcelona torna el castell de 9 a casa

Els Castellers de Barcelona han conclòs la seva temporada amb grans sensacions, retornant els castells de 9 al seu barri –el Clot– després de sis anys. Així doncs, han reeditat el 4 de 9 amb folre ja descarregat la setmana passada, mentre que el 2 de 8 amb folre només l’han pogut coronar. Per tancar, han fet el 3 de 8, deixant de banda les opcions de 7 de 8.

A plaça també hi havia els Castellers de Sabadell, que no han pogut complir amb el seu gran objectiu i han deixat en intent el 3 de 8. D’aquesta manera han tingut el 4 de 8 com a millor castell, mentre els Castellers de Castelldefels han completat el 5 de 7 com a construcció destacada.

Carro gros de Berga

El cap de setmana deixa una nova colla anotant-se castells de 8 aquesta temporada; els Castellers de Berga. També destaca el mateix castell dels Tirallongues de Manresa i dels Xics de Granollers en la seva diada, en la qual també ha ressaltat el 2 de 7 dels Castellers de Lleida i la bona actuació dels Castellers de Mollet, amb tres castells de la gamma mitjana de 7.

stats