Castells
Ara Castells 04/09/2023

Minyons i Xiquets de Tarragona mantenen els castells de 9 en la ressaca post Sant Fèlix

Els terrassencs signen la millor actuació del cap de setmana amb el doblet de nou

1 min
3d9f dels Minyons de Terrassa, Sabadell 2023

Després d’un dimecres vibrant a Sant Fèlix, el cap de setmana estava marcat principalment per les actuacions de Festa Major de Sabadell i per la de Santa Rosalia a Torredembarra. En totes dues hi havia perspectives de nou pisos i així ha sigut. Els Minyons de Terrassa han completat tant el 3 com el 4 de 9 amb folre a la localitat veïna, a més de sumar un nou 2 de 8 amb folre. Per contra, s’han quedat a mitges amb el pilar de 6, deixant-lo en carregat.

Per la seva banda, els Xiquets de Tarragona han sortit de Torredembarra amb un gust agredolç. Han pogut assolir el 3 de 9 amb folre, tot i fer-ne un intent desmuntat abans, però no han pogut amb el quatre folrat, que també han tirat avall. Els matalassers també han volgut estrenar el 2 de 8 amb folre, però només hi han pogut fer l’aleta. A casa, els Nois de la Torre van completar una gran actuació, estrenant aquest any el 5 de 7 i el 7 de 7.

Bona arrencada dels Capgrossos

Després d’unes primeres actuacions de posada a punt, els Capgrossos han fet una gran passa endavant aquest cap de setmana portant la tripleta de 8 a Granollers i completant, d’aquesta manera, el seu primer folre del segon tram.

De la resta del cap de setmana destaca el 4 de 8 i el 2 de 7 dels Castellers de Sabadell, els quals enguany li han pogut donar molt menys rodatge. Els Nens del Vendrell i els Moixiganguers d’Igualada també han completat el carro gros, i els de l'Anoia a més hi han afegit el 3 de 8.

stats