Ara Castells 21/06/2017

Palau-solità i Plegamans signa un conveni per a les actuacions castelleres

El consistori signa un acord amb els Minyons de Terrassa, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Caldes

Carol Martín
1 min
Els Capgrossos de Mataró van descarregar un set de set el passat any a Palau-solità i Plegamans

BarcelonaL’Ajuntament del municipi de Palau-solità i Plegamans ha fet un pas endavant per mantenir una diada castellera d’alt nivell. Demà dijous el consistori signarà amb tres formacions castelleres, els Minyons de Terrassa, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Caldes, la seva participació a les festes del municipi durant quatre anys.

D’aquesta manera, l’Ajuntament mostra el seu compromís amb les actuacions castelleres al municipi i s’assegura una exhibició d’alt nivell amb dues colles de gamma extra i la colla veïna de Caldes de Montbui. El consistori s’estrena així en un model innovador a l’hora de contractar les formacions castelleres per a les festes del municipi, i és que la tendència habitual en el món casteller és fer-ho anualment, ja sigui a través directament de la casa de la vila o de la colla de la mateixa localitat, la qual sí que sovint té convenis de més durada amb el consistori del seu municipi.

L’acte de signatura serà presidit per l'alcaldessa, Teresa Padrós, i comptarà amb la presència de la regidora de Festes Populars, Carme Sanz, i dels representants de les tres colles castelleres: Maria Font Congost, presidenta dels Castellers de Caldes; Jordi Marquès Palmer, dels Capgrossos de Mataró, i Jordi Juanico, membre dels Minyons de Terrassa.

stats