Ara Castells 22/05/2018

Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca reprenen la programació castellera

La televisió emetrà 9 diades en directe que se sumen a les 22 en format radiofònic

Efren Garcia
2 min
Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca reprenen la seva programació castellera

BarcelonaAmb la transmissió de la Diada de les Fires de Maig, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca posen en marxa la temporada de castells. Diumenge els dos mitjans van produir una emissió conjunta per explicar una actuació que, un any més, es va resoldre en temps rècord. El programa radiofònic ‘Va de castells’ també va tornar diumenge amb un repàs de l'actualitat del cap de setmana. L'espai opta per un format més encarat a la tertúlia i, a banda dels presentadors Pep Ribes i Josep Torreño, aquest cop va comptar amb les opinions de l'excap de colla dels Xicots de Vilafranca, Gabi Molero, dels membres dels Castellers de Vilafranca Ignasi Pérez i Tonet Sànchez, i del periodista David Prats.

El format televisiu del ‘Va de castells’ es posarà en marxa durant el mes de juny, serà la seva vint-i-tresena temporada i anirà acompanyat de les ‘Diades castelleres’ que es programaran cada dilluns. Pep Ribes, un dels referents del periodisme casteller vilafranquí, explica: “Enguany, a causa de la intensitat de la temporada, hem decidit començar el programa de televisió una mica més tard”. La televisió penedesenca seguirà fins a 9 diades en directe, algunes de les quals amb la complicitat de la Xarxa de Televisions Locals, i la ràdio en transmetrà 22.

Aprofitant les Fires de Maig, Penedès Televisió va emetre dissabte un debat casteller amb representants de les tres colles de la ciutat, presentat per Pep Ribes. Els mitjans municipals vilafranquins refermen el compromís amb grans actuacions com la del Roser, la de Tots Sants, les tres cites de la festa major i el Concurs de Castells, i afegeix a la llista la celebració del setantè aniversari dels Castellers de Vilafranca.

stats