Ara Castells 25/10/2015

La plaça del Blat viu una diada històrica

La Colla Vella carrega per primera vegada el tres de deu amb folre i manilles a Valls i la Joves descarrega el seu primer dos emmanillat a la plaça del Blat

Marta Díaz
3 min
La Colla Vella celebra el 4d9 sense folre descarregat

BarcelonaLa plaça del Blat tenia ganes de veure grans castells avui i les seves colles no l’han decebut.

La Colla Vella s’apunta una altra diada històrica

La diada de Santa Úrsula ha començat amb l’accelerador posat per part de totes dues colles i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que obria la diada d'avui actuant en primer lloc d'acord amb el sorteig en el qual ha participat el president Artur Mas, ha començat carregant per primera vegada a la història a la plaça del Blat el tres de deu emmanillat.

3d10fm carregat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

La plaça s'ha rendit aleshores davant una Colla Vella que ha aconseguit fer història carregant el seu primer tres de deu amb folre i manilles a la plaça del Blat i el primer que veu la ciutat de Valls.

La colla rosada suma així el tercer tres de deu amb folre i manilles carregat de la seva història i el segon que corona enguany.

En segona ronda, i després de dos peus desmuntats, la Colla Vella ha descarregat el quatre de nou sense folre, demostrant el gran domini que només aquesta colla ha adquirit enguany sobre la bèstia de nou pisos.

4d9 sense folre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

Finalment, els de la camisa rosada han caigut d’un intent de dos de vuit sense folre, que s’ha trencat a l’entrada de l’enxaneta. Però, fidels als objectius plantejats per a la diada d’avui, han aconseguit carregar-lo, el primer dos de vuit sense folre que la Colla Vella corona a la plaça del Blat.

La Colla Joves descarrega per primera vegada a la seva història el dos de nou emmanillat a Valls

La Colla Joves Xiquets de Valls, per la seva banda, ha volgut complir amb els objectius proposats per a la diada d’avui i ha intentat dues vegades consecutives el tres de deu amb folre i manilles, que ha fet llenya en totes dues ocasions després d’haver-se quedat a les portes de carregar-lo a la primera.

i 3d10fm de la Colla Joves Xiquets de Valls

Havent perdut la primera ronda, la Colla Joves ha optat per calmar els nervis després de dues caigudes i ha descarregat el tres de nou amb folre, castell que la colla te més que assolit, i en suma dotze de descarregats aquesta temporada.

La Joves ha persistit, malgrat les caigudes, i ha aconseguit descarregar en tercera ronda i per primera vegada a la seva història a la plaça del Blat el dos de nou amb folre i manilles.

Els de la camisa vermella, tot i no haver pogut completar els objectius que s’havien plantejat avui pel que fa al tres de deu amb folre i manilles i al quatre de nou net, han tancat la seva diada descarregant un castell de gamma extra que, segurament, és el millor dos emmanillat que han fet enguany.

2d9fm de la Colla Joves Xiquets de Valls

Colla Vella dels Xiquets de Valls: 3d10fm c, 4d9sf, i 2d8sf, 2d8sf, P7f, 3 P5

Colla Joves Xiquets de Valls: i 3d10fm, i 3d10fm, 3d9f, 2d9fm, 2 P5

stats