Ara Castells 18/06/2018

Les principals novetats del cap de setmana

Repàs dels resultats més destacats del 16 i 17 de juny

Ara
1 min
Les principals novetats del cap de setmana

BarcelonaA una setmana de Sant Joan, diverses colles s'han pres un cap de setmana més tranquil en què han posposat les seves estrenes per a les actuacions següents. Així, no s'ha produït cap novetat entre les colles de nou, però sí que n'hi ha hagut d'altres que a continuació repassem:

Sagals d'Osona

Tot i sumar tres tresos de vuit al sac aquesta temporada, fins aquest cap de setmana els osonencs encara no havien fet cap quatre de vuit. Aquest cap de setmana han estrenat el carro gros a Centelles alhora que han sumat un altre 3d8. D'aquesta manera els Sagals ja han completat cinc castells de vuit aquest curs, el millor registre del seu historial a aquestes altures de l'any juntament amb el 2012.

Castellers de Lleida

Després d'intentar el quatre de vuit sense èxit fa un mes a la Diada de Sant Anastasi, els Castellers de Lleida s'han pogut treure l'espina del carro gros aquest cap de setmana. Els de la camisa bordeus, per tant, han pogut avançar l'estrena dels castells de vuit quatre setmanes respecte a l'any anterior. Els lleidatans tornen a plaça aquest dissabte en la Diada de Sant Pere de Reus.

Altres resultats destacats

Més enllà d'aquestes dues estrenes de Sagals d'Osona i Castellers de Lleida, no s'ha produït cap novetat més entre les colles de vuit i de set. Sí que n'hi ha hagut d'altres de sis entre els Xiquets de Vila-seca, els Torraires de Montblanc i els Castellers de Sarrià.

D'altra banda, els castells més destacats del cap de setmana es van poder veure a Barcelona, Vilafranca i Vilanova amb els tresos de nou amb folre dels Minyons de Terrassa, Castellers de Vilafranca i Jove de Tarragona.

stats