Microsites 25/10/2019

Sant Narcís torna a comptar amb les millors gales de Minyons i Capgrossos

Prèvia de la diada de Sant Narcís a Girona

Guillem Andrés
2 min
5d9f dels Minyons de Terrassa, Girona 2016

BarcelonaLa gran diada del nord torna a garantir una actuació d'alt nivell. Tot i la suspensió d'algun dels actes de la Fira i Festes de Sant Narcís, l'actuació de diumenge s'ha mantingut en el programa. Els Minyons de Terrassa tenen ganes d'oferir la gamma extra, mentre que els Capgrossos de Mataró volen consolidar els castells de nou amb la possibilitat d'alguna estrena. Finalment, els Marrecs de Salt tancaran temporada amb el 2d8f com a màxim objectiu.

Els Minyons de Terrassa tenen un feeling especial amb Girona, i la plaça del Vi s'ha convertit en un escenari talismà per als malves. És per això que els egarencs han estat insistint durant setmanes per arribar amb el 3d10fm, però ha quedat pràcticament descartat a causa de l'anul·lació d'algun dels assajos anteriors. Tot i això, els Minyons també van amb ganes d'estrenar algun castell i hi podrien fer el 5d9f. Alhora hi sumaran els 2d9fm i pd8fm ja consolidats, a més del 9d8.

Els Capgrossos de Mataró volen seguir en la bona dinàmica de les últimes setmanes amb l'objectiu de sentir-se cada dia més segurs amb els castells de nou. D'aquesta manera, el 3d9f i el 4d9f estaran en el programa dels maresmencs per la diada de Sant Narcís. Salt també podria veure l'estrena del 4d8a dels de la camisa blau marí, tot i que alguna modificació o anul·lació de l'assaig arran de la sentència del Procés han impedit donar-li gaire rodatge d'assaig. En cas de no poder-lo estrenar, els mataronins hi duran un nou 5d8. Alhora volen tancar l'actuació amb el pd7f, que també tenen previst completar en l'assaig d'aquesta nit.

Els Marrecs de Salt tanquen aquest diumenge una temporada complicada en què no han pogut revalidar el 3d9f. Els gironins tenien en la diada de Sant Narcís l'oportunitat i objectiu d'estrenar el 5d8 que aquest any només han pogut coronar en una ocasió. La suspensió d'algun dels últims assajos, però, ha impedit donar-li rodatge i la catedral ha quedat descartada. D'aquesta manera es planten a l'última actuació amb la tripleta de vuit com a programa de castells.

stats