Ara Castells 12/08/2015

Tarragona inaugura una exposició de pintures castelleres de David del Hierro

A partir del divendres 14 d'agost l'artista David del Hierro exposarà els seus quadres inspirats en el fet casteller a l’Espai Turisme de Tarragona

Marta Díaz
1 min
Un dels cartells de l'exposició de David del Hierro a l'Espai Turisme de Tarragona inspirat en el XXV Concurs de Castells. AJUNTAMENT DE TARRAGONA

BarcelonaSota el títol “Força, equilibri, valor i seny”, David del Hierro, pintor d'origen valencià actualment establert a Granollers, exposarà la seva col·lecció de dibuixos i pintures inspirats en el món casteller a l'Espai Turisme de Tarragona, del 14 d'agost a l'11 de setembre.

L'exposició inclourà obres ja exposades durant els mesos de març i abril a Granollers, amb els Xics de Granollers com a protagonistes en aquella ocasió, i pretén plasmar mitjançant els seus dibuixos i pintures i des d'un punt de vista íntim i personal, les emocions que transmeten les colles castelleres en el moment d'alçar les construccions.

David del Hierro, que es va endinsar en la pintura de forma autodidacta, va incorporar-se a l'acadèmia del pintor Antoni Granja Llobet l'any 2011 i va iniciar el seu projecte de pintures castelleres l'any 2013. Aquesta primavera fa fer la seva primera exposició a Granollers i ara repeteix l'experiència a Tarragona.

Aquest dissabte, a un quart de set de la tarda, l'artista inaugurarà la nova exposició, "un projecte plàstic d'emoció i superació", aquesta vegada amb el protagonisme de noves colles i la inspiració del XXV Concurs de Castells de Tarragona, celebrat l'octubre del 2014.

stats