Castells
Ara Castells 07/05/2023

La temporada castellera carbura a ritme de castells de 8

Els Castellers de la Vila de Gràcia estrenen el 4 de 8 al Vendrell

1 min
3d8 dels Capgrossos de Mataró

El curs casteller segueix avançant amb bones sensacions en bona part de les colles i millorant els registres d’una temporada passada. Aquest cap de setmana hi ha hagut quatre places amb castells de vuit, entre els quals destaca el primer 4 de 8 de l’any dels Castellers de la Vila de Gràcia al Vendrell.

Els Castellers de Barcelona i els Capgrossos de Mataró també han portat el carro gros a la capital del Baix Penedès, on els maresmencs han afegit el 3 de 8 i un sorprenent 3 de 7 per sota. La colla local, els Nens del Vendrell, ha estrenat el 7 de 7.

Per la seva banda, els Minyons de Terrassa, els Joves de Valls i els Castellers de Vilafranca també s’han anotat el doblet del 3 i 4 de 8. Els verds han volgut afegir-hi el 2d8f, però l’han hagut de desmuntar.

Cardedeu, obligada a suspendre l’actuació

El públic que s’ha acostat a Cardedeu només ha pogut veure el 4 de 7 dels Xics de Granollers. La caiguda posterior del 4 de 8 dels Castellers de Sabadell ha comportat la retirada de les ambulàncies per contusionats i, després d’una llarga espera, s’ha pres la decisió de suspendre l’actuació. Els Castellers de Cornellà, per tant, no han pogut fer cap castell. Tots els ferits ja han estat donats d’alta.

Doblet de 7 de Mediona

El cap de setmana ha sigut molt profitós per als Castellers de Mediona, que han estrenat tant el 3 com el 4 de 7 en aquesta temporada. Així mateix, els Castellers de Berga han dut els seus primers castells de 7 amb agulla de l’any.

stats