Ara Castells 05/09/2016

Els Xiquets de Tarragona recuperen bones sensacions a Torredembarra

Els 'ratllats' han descarregat el tres de nou. Els Nens del Vendrell han tornat a demostrar el domini dels pilars i els Nois de la Torre recuperen el quatre de set amb l’agulla

Ara
2 min
3de9f dels Xiquets de Tarragona a Torredembarra

BarcelonaEl tres de nou amb folre dels Xiquets de Tarragona ha estat el millor castell que s’ha vist aquest diumenge al migdia a la diada de Santa Rosalia de Torredembarra. Els 'matalassers' necessitaven recuperar les bones sensacions després de la diada de Sant Magí, de cara a arribar a les actuacions de Santa Tecla en el seu millor nivell. Així, han afrontat de sortida el millor castell, el tres de nou i, tot i que han hagut de treballar-lo de valent a la descarregada, han aconseguit completar. En segona ronda, han descarregat un dos de vuit amb folre de postal i l’han acompanyat del quatre de vuit. Segons el seu cap de colla, Josep Maria Solé, la colla no surt del tot satisfeta perquè volien portar també el quatre de nou, però valora molt positivament la diada que han fet. A partir d'avui, quatre assajos i dues diades per acabar d'ultimar detalls de cara a Santa Tecla.

Els Nens del Vendrell i el pilar

Els Nens han tornat a descarregar el quatre de vuit amb l’agulla, el tercer de l’any i el quart del seu historial. Amb aquests registres, els del Vendrell demostren el domini que tenen sobre l’estructura de pilar, reforçat pel pilar de sis que han descarregat per cloure l’actuació. Els vermells han fet també el tres i el quatre de vuit. Ara treballen per fer un pas més en les properes setmanes.

Els Nois de la Torre recuperen el quatre de set amb l’agulla

Els amfitrions no han tingut el millor dia en la diada de la seva Festa Major. Tot i així, han pogut carregar el quatre de set amb l’agulla, que no aconseguien des de 2014, després d’haver-lo desmuntat en la primera ronda. Després, han descarregat el tres de set, però no han pogut coronar el quatre de set. Han sortit de plaça amb el dos de sis. Una diada molt per sota del que la colla s’havia marcat com a objectiu.

Xiquets de Tarragona: 3de9f, 2de8f, 4de8, P4, P5, P4

Nens del Vendrell: 4de8, 4de8a, 3de8, P6

Nois de la Torre: id4de7a, 4de7ac, 3de7, id4de7, 2de6, P4

stats