'Mira quin tio més sexi!': un model penja a internet la rèplica al vídeo d'una dona assetjada als carrers de Nova York

Es torna viral la resposta de Daniel, un model de la ciutat a qui la gent diu tota mena de coses pel carrer

Ara
2 min

Barcelona"Com va tot, tros d'home?", "La meva amiga diu que ets molt sexi. Et fa res donar-li el número de telèfon?", "Ei, d'on ets?", "Mira quin tio més sexi!". Són només alguns dels comentaris que els novaiorquesos dediquen a Daniel, un model que ha sortit a caminar als carrers de la ciutat per demostrar que no només les dones són víctimes de l'assetjament sexual, i que el fenomen afecta també, tot i que menys, els homes.

La iniciativa de Daniel arriba dies després que un vídeo semblant es convertís en un autèntic fenomen viral. El va fer Rob Gibbs, un especialista en màrqueting viral que va seguir, amb una càmera GoPro camuflada, com Shoshana B. Roberts caminava pels carres de la ciutat al llarg de deu hores. Durant aquest període va rebre tota mena de comentaris sexuals per part de més d'un centenar d'homes, amb els quals ella ni tan sols havia establert contacte visual. Uns dies després, un nou vídeo va parodiar el primer, aquest cop amb un home, que rebia una resposta ben diferent per part dels seus conciutadans.

Aquest no ha estat el cas de Daniel, model i entrenador personal. L'home ha volgut demostrar com l'assetjament verbal no s'adreça només a les dones. En el seu cas la gravació va ser molt més curta, de només tres hores, però el resultat és estadísticament idèntic, amb unes 30 'observacions', tot i que si a Shoshana només la van interpel·lar homes, Daniel va escoltar comentaris per part tant de dones com d'homes. El vídeo, penjat a YouTube divendres passat, ha acumulat ja prop de quatre milions de visites.

stats