xarxes socials

Facebook contracta un exportaveu de Clinton com a especialista en comunicació

Joe Lockhart s'incorporarà el pròxim mes i s'ocuparà de l'estratègia de comunicació corporativa i institucional de la xarxa social

Redacció
1 min

BarcelonaLa xarxa social Facebook ha contractat un antic portaveu de l'expresident dels Estats Units Bill Clinton, Joe Lockhart, per fer-se càrrec de l'estratègia de comunicació corporativa i internacional de la companyia. Lockhart va ser al costat de Clinton entre el 1998 i el el 2000.

Segons informa Efe, Lockhart ocuparà el càrrec de vicepresident per a Comunicacions Globals i s'incorporarà a la companyia el pròxim mes.

El fitxatge de Lockhart és un exemple més de l'esforç que la companyia està fent per incorporar especialistes de la política nord-americana al seu equip. El mes passat, la xarxa social va contractar l'excap de Gabinet del president George W. Bush, Joel Kaplan. Una altra de les opcions que s'havia sospesat era contractar l'exportaveu del president Barack Obama, Robert Gibbs, malgrat que el tracte no es va arribar a tancar mai.

Segons ha indicat en un comunicat el vicepresident de Màrqueting de Facebook, Elliot Schrage, l'experiència a la Casa Blanca de Lockhart "aportarà una sensibilitat especial cap a les demandes d'un cicle de notícies de 24 hores i cap a nous desafiaments que es pugui plantejar la xarxa amb més usuaris del món”.

stats