barça

El vídeo 'Gràcies, equip!', èxit a YouTube

El títol del vídeo serà el missatge del mosaic que els aficionats construiran aquesta nit al Camp Nou

Redacció
1 min

BarcelonaEl vídeo distribuït pel FC Barcelona per ajudar a motivar l'equip de cada a la tornada de les semifinals de la Champions ja s'ha situat entre els clips més vistos a través de YouTube, segons indica el canal online en el seu blog de tendències. El vídeo, titulat 'Gràcies, equip', és visible des de diumenge i corre per les xarxes socials.

El club també vol que el partit d'aquesta nit serveixi per retre un homenatge especial als seus jugadors i, per aconseguir-ho, han preparat un mosaic amb el mateix eslògan del vídeo.

Segons informa el club a la seva pàgina web, el missatge ‘Gràcies, equip!’ es podrà llegir al lateral del Camp Nou sobreescrit en una bandera blaugrana, mentre els dos gols de l'estadi estaran coberts per la senyera. En total, 95.000 cartolines formaran el mosaic que ha d'empènyer el Barça cap a la final de la Lliga de Campions.

El Club també busca el suport de l'aficionat a la xarxa

A les iniciatives del vídeo i del mosaic, el FC Barcelona també hi ha sumat el hashtag #graciesequip a Twitter, que va posar en funcionament aquest diumenge passat. L'etiqueta està aglutinant missatges de gratitud i suport a l'equip blaugrana amb piulades com “Avui serà un gran dia en aquest petit país! #graciesequip”.

El FC Barcelona és un dels clubs esportius amb més seguidors a les xarxes socials, amb gairebé 14 milions d''amics' a Facebook i 521.263 seguidors a Twitter.

stats