Aquesta vegada, sí (diuen): cinc desconeguts es besen en un vídeo rodat a Itàlia

'Imperfetti Sconosciuti', rodat a Torí, vol ser la rèplica autèntica de 'First Kiss', el fenomen viral que va resultar ser un anunci

Ara
1 min

Barcelona'First Kiss' no només ha estat un dels èxits viral més ràpids i contagiosos dels últims temps, amb set milions de visites diàries. El vídeo del primer petó entre desconeguts també ha estat una enorme decepció per als milions d'usuaris que el van compartir sense saber que, en realitat, no mostrava desconeguts sinó actors d'un anunci promocional de Wren, una firma de moda dels Estats Units. La decepció va provocar tota mena de rèpliques humorístiques, inclosa la d'una companyia de iogurts d'Anglaterra. Però entre les rèpliques en destaca una de molt especial: 'Imperfetti Sconosciuti'.

És especial perquè, en comptes de fer una paròdia amb amics o actors, el que han fet els autors (asseguren) és assumir el repte de fer un 'First Kiss' autèntic: complets desconeguts que es troben i es besen. Un noi de Torí va trucar quatre amics i que no es coneixien entre ells i, tots junts, han anat al centre de la ciutat amb una càmera i han demanat a alguns dels ciutadans si estaven disposats a besar-se amb ells. Cinc desconeguts a la recerca de cinc desconeguts. Cinc persones, homes i dones, van acceptar.

El resultat no només és un vídeo que, aquesta vegada sí, mostra desconeguts i no actors besant-se sinó que, comparat amb l'original de Tatia Pileva -l'autora de 'First Kiss'- la versió italiana resulta força més apassionada. Un tòpic, potser. Però que sembla que s'ha demostrat cert.

stats