Google llança la nova versió del seu sistema operatiu

Android 7.0 Nougat incorpora millores en estalvi de bateria i el sistema de notificacions, entre d'altres

Agències
1 min
Google llança la nova versió del seu sistema operatiu

BarcelonaAndroid Nougat, l'última actualització del sistema operatiu de Google, ja està disponible per als telèfons mòbils de la companyia, Nexus i Pixel C, i els seus usuaris ja la poden començar a utilitzar des d'aquest dimarts. Aquesta nova versió del sistema, la 7.0, inclou modificacions en les notificacions i incorpora l'opció multitasca, entre d'altres.

Tal com ja s'havia avançat, l'Android 7.0 agruparà les notificacions per aplicacions i permetrà respondre als missatges sense haver d'obrir l'aplicació corresponent. Pel que fa al sistema multitasca, permet obrir dues aplicacions alhora, una funció que ja va introduir Apple amb l'iOS 9 i la divisió de la pantalla.

A més, la nova versió d'Android ofereix nous emojis, estalvi de dades mòbils, suport en diversos idiomes, més seguretat i actualitzacions d'aplicacions en segon pla, entre altres modificacions. La bateria és una de les principals millores de l'actualització, que ha actualitzat la funció Doze, a través de la qual les aplicacions activen el mode d'estalvi d'energia quan el mòbil està apagat o el telèfon detecti que és dins d'una bossa o butxaca.

El nou Android Nougat encara no està disponible per a tots els usuaris del sistema operatiu, i queda en mans dels fabricants la decisió d'actualitzar els seus terminals i les dates per fer-ho.

stats