Google Maps millora les prestacions per a dispositius mòbils i les iguala a les de la web

La nova versió permet als usuaris veure la seva localització actual, calcular rutes des dels seus mòbils i buscar serveis amb un nou sistema d'icones, entre altres. Les millores estan disponibles per a usuaris d'Android i iOS

Redacció
1 min
Font: Blog oficial de Google

BarcelonaGoogle ha anunciat a través del seu blog oficial un paquet de millores de Google Maps per a mòbils que igualarà el servei a les prestacions ofertes a través de la plataforma web tradicional.

La nova versió de Google Maps per a mòbils permetrà als usuaris d'Android i iOS veure la seva localització actual, calcular rutes des dels dispositius, comprovar els nivells de trànsit, canviar el mode de visualització del mapa a satèl·lit, trànsit o relleu, buscar serveis amb un nou sistema d'icones, visualitzar fotografies i accedir a les localitzacions destacades i a l'aplicació personalitzada "Els meus mapes".

Google també ha introduït novetats perquè el sistema suggereixi punts d'interès propers a la ubicació dels usuaris, aprofitant les capacitats de mobilitat dels dispositius.

Les novetats estan disponibles per a usuaris de dispositius mòbils Android i iOS.

stats